Inred med lantlig stil

Den som intresserar sig för heminredning har med all säkerhet fått ta del av otaliga reportage och tips inom lantlig inredningsstil. Lantlig stil eller ”Shabby Chic” är en romantiskt orienterad inredning som med fördel tar in historiska element. Det kan vara en sortimenthylla eller en bänk från en gammal handelsbod. Oavsett vad det är, skall det finnas en patina och en berättelse. Sann eller inte. För att få till denna känsla utan att behöva springa på auktioner i jakt på gammal interiör kan man botanisera bland de olika inredningsdetaljer som sätter känslan. Handtag och knoppar till skåp och lådor finns i kubik! Söker du en lantligare stil kan skålhandtag vara en snabb väg att nå målet. Dessa har använts i allt ifrån verkstäder till handelsbodar. Skålhandtag kommer ofta med viss patina. Vanligen mässing, brons eller koppar. Naturligtvis finns också polerade alternativ för den som vill hålla en högblank atmosfär i hemmet.

Handtag på nätet

Att köpa handtag på nätet har en rad fördelar jämfört med att gå till en fysisk butik. Dels går det att hitta exakt vad man söker. Detta är någonting som betonas oavsett bransch. Det är väldigt få butiker som kan hålla det laget som nätbutikerna sammantaget kan erbjuda. Att jämföra priser blir också betydligt enklare med de tjänster och erbjudanden som finns. Intressant nog verkar pris inte vara det som avgör huruvida man handlar på nätet eller inte. Någonting som oftare understryks är enkelheten. Bor man inte i en större stad, är shoppingen ofta förenad med en hel del tid. Beställer man på nätet kommer varorna ofta bara inom några dagar. Kanske snabbare än om man skulle ta sig tid att åka iväg för en tur.

Här finns allt inom handtag för bostaden.

Att välja porslinsknoppar har också blivit vanligt hos de som vill ha en bohemisk och mjuk känsla i sitt hem. Dessa finns i många olika färger och man kan snabbt kombinera ihop en färgskala att leka med. Väljer man att satsa på samma modell, kan man dessutom variera hur man disponerar färger. På så vis finns alla tillfällen för den som vill utforska interiör.