Beställa en sminkspegel med belysning – Vad gäller online?

Du vill beställa en sminkspegel med belysning och har tittat på olika alternativ på nätet. Spelar det någon roll vilken butik som väljs och vad bör man tänka på?

14 dagars ångerrätt alltid vid distanshandel

Det finns en skillnad mellan att köpa från en fysisk butik och att köpa sminkspegel med belysning online. Väljer du att beställa en sminkspegel med belysning online gäller nämligen distansköplagen. En lag som reglerar alla köp som sker på distans som exempelvis postorder, internet och så vidare.

Vad innebär ångerrätten?
Denna lag anger att du alltid har rätten att lämna tillbaka varan (om den inte är använd) och antingen få pengarna tillbaka eller välja att köpa annan vara från samma butik. Öppna därför förpackningen försiktigt och prova sminkspegeln redan någon dag efter leverans. Då har du ändå god tid på dig att skicka tillbaka den om du ångrar dig. Ångerrätten kan utnyttjas utan att du måste ange orsak till ånger.

Läs storleksguider noga

När du går till en fysisk butik kan du klämma och känna på sminkspeglarna. Det är tydligare vilken modell som är av rätt storlek och vilken belysning som passar bäst. Ska du däremot beställa en sminkspegel online är det extra viktigt att läsa olika storleksguider och jämföra de olika modellerna. Har du en sminkspegel hemma idag? Mät den och avgör därmed hur stor modell som passar dig.

Vad innebär behovet av storlek?
Välj en E-butik som verkligen kan guida och hjälpa till i valet av sminkspegel. Det kan vara guider på hemsidan eller en kundtjänst som är lätt att nå – med kompetent personal.

Beställa en sminkspegel med belysning – Inspiration

Varför köpa exakt samma modell varje gång? Det finns sminkspeglar med belysning i väldigt små modeller, som hålls i handen. Men även de som består av en walk-in-closet, vilket kostar betydligt mer.

Hur väljer man rätt för sin interiör?
Ta dig tid och hämta inspiration innan du väljer att beställa en sminkspegel med belysning. Läs guider och titta på produktutbud – jämför modellernas fördelar och nackdelar. Det är ofta när man låter sig inspireras av nya valmöjligheter som idéerna växer fram till nya lösningar. Var hittas inspirationen?

  • Modebloggar
  • E-butiker som säljer sminkspeglar
  • Instagram
  • Våga fråga sminkåterförsäljare

Hur ser din nästa sminkspegel ut? Låt inspirationen avgöra.