Målare i Stockholm

Målare i Stockholm

Om du vill ha ett vackert hem och funderar på att göra om, bör du överväga att anlita professionella hantverkare. Det är stor skillnad när professionella hantverkare och målare utför ett jobb än om man själv försöker. Det kan tyckas enkelt att måla om hemma, men  det är inte för intet som målare går en utbildning för att arbeta med måleri. Det finns mycket att känna till gällande olika sorters färger, tekniker samt andra saker. Beroende på om du behöver hjälp med ommålning av fasaden eller kanske vill sätta upp tapeter hemma kan priserna skilja sig en del.

Underlätta för målare i Stockholm

Om du bor i Stockholmsområdet finns det många erfarna företag som kan bistå med måleritjänster. De flesta målare i Stockholm tar betalt per timme, så se därför till  att dessa timmar utnyttjas väl. Med andra ord vill du inte att målaren ska behöva lägga värdefull tid på att plocka undan saker som du skulle kunnat göra innan. Ett nymålat rum kan göra all skillnad i världen. Det behöver inte heller vara särskilt dyrt. Du kan antingen gå på målarens rekommendationer om färg eller besöka en färgbutik och själv välja ut något. Du kan få en specialfärg tillblandad på plats. Tänk på att det även finns mängder av ytor att välja bland. Vissa färger är matta, helmatta eller glansiga. Beroende på hur ljuset faller på i rummet kan alltså väggarnas yta upplevas på olika sätt.

Trender på väggar

Från att ha gått från vitt och fräscht i hela Sverige satsar vi år på mer färg. Men inget skrikigt. Tvärtom är det otroligt trendigt med pastelliga toner hemma. Vi ser bland annat gräddrosa väggar, svalt gult och grönt i olika nyanser. Då vi går in mot ett nytt decennium är det hög tid för förändring. Även tapettrenderna har ny luft under vingarna. Satsa gärna på diskreta motiv snarare än upprepade mönstertapeter. Tapeter som påminner om akvarell är både avkopplande och vilsamt för ögonen och finns i mängder av utföranden. Låt en tapetserare eller målare i Stockholm utföra jobbet för bästa resultat. Och kom ihåg att jämföra ett par olika företag innan du bestämmer dig genom att besöka www.malarestockholm.nu.